Cart

Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar

Onze webshop is nu gesloten. Namens het hele Nijkamp team wensen we je een fijne jaarwisseling en graag tot volgend jaar!

Nijkamp voor het 10e jaar op rij in de top 3 van Nederland!

Nijkamp, De Echte Bakker met winkels in Holten en Zutphen heeft het weer waargemaakt. Dit jaar net niet eerste, maar wel voor het 10e jaar op rij in de top 3 van de oliebollencompetitie van het Gilde. Martin Nijkamp scoorde de negen jaar ervoor maar liefst zes keer de eerste prijs en drie keer de tweede.

Alle Echte Bakkers van Nederland konden gedurende twee weken hun oliebollen insturen en deelnemen aan de competitie. In totaal zijn 71 inzendingen oliebollen gekeurd door de Meesters Boulanger Mark Plaating en Wietse Schiere van resp. Zeelandia en Koopmans Meel samen met Derk Mudde van het Nederlands Bakkerij Centrum. Een score van 8,0 of hoger gaf recht op een plek in de finale. In totaal 14 inzendingen haalden dit niveau.

Martin en Ingrid Nijkamp vinden het nooit vanzelfsprekend om deze prijs weer in de wacht te slepen. Het Gilde heeft de normen aangescherpt en de concurrentie wordt steeds groter. Ingrid vindt het onvoorstelbaar dat het haar man het weer gehaald heeft. “Ik kan je niet zeggen hoe trots ik ben,” zegt ze.

De keurmeesters Wietse Schiere en Mark Plaating laten weten dat de inzendingen in de finale gekenmerkt werden door mooie uitgebalanceerde smaken en goede eeteigenschappen. De charme van een oliebol ligt volgens hen opgesloten in een krokante korst en een zachte binnenkant. Nijkamp bakt een excellente oliebol met een perfecte vulling en bewijst daarmee zijn constante hoge kwaliteitsniveau. Ook de smaak haalt een hoge score in de beoordeling en dat is voor de consumenten natuurlijk het belangrijkst!

Echte Bakker Nijkamp

Inmiddels een ware legende! Bakker Martin Nijkamp scoort voor het 10e jaar op rij een top 3 plaats in de oliebollencompetitie van het Echte Bakkers Gilde. En jij bestelt zijn oliebollen eenvoudig op deze website. Fijne feestdagen!

Contact

Echte Bakker Nijkamp
Dorpstraat 16
7451BT Holten
0548 363 703
Een vraag stellen?

Informatie

KVK 38009059
BTW NL810824000B01
iDEAL

Log in

Winkelmand