Cart

Onze webshop is helaas gesloten

Graag verwelkomen wij u in december 2022 opnieuw in onze webshop. Namens het hele Nijkamp team wensen wij u een fantastisch nieuw jaar!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling komen afhalen?

Standaard geldt: Op de door jou gekozen datum en het gekozen tijdvak. Deze vind je in de bevestigingsmail. Je kunt kiezen voor 30 of 31 december, dit geef je aan in het bestelproces.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

 Om het met de drukte op 30 en 31 december zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we hier een speciaal punt voor ingericht naast onze zaak aan de Smidsbelt 4 (het voormalige Sinterklaashuis/Sill) in Holten. Dit staat ter plekke aangegeven. Mocht je het toch niet kunnen vinden, twijfel dan niet om aan het een van onze personeelsleden te vragen.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel en lunchroom zijn dagelijks geopend van 8.00-18.00 uur. Dit geldt ook voor de kramen op het plein voor onze zaak. Het afhalen van online bestellingen bij ons afhaalpunt kan op het door jou gekozen moment op 30 of 31 december.

Wij zijn gesloten op de volgende dagen:

  • maandag 25 december (1e kerstdag)
  • maandag 1 januari (nieuwjaar)

Tot wanneer kan ik bestellen?

Onze oliebollen webshop sluit op 30 december om 22:00 uur. Wil je je oliebollen dus online bestellen en op 31 december afhalen, zorg dan dat je bestelling op 30 december  voor 22:00 uur geplaatst is.

Kan ik ook betalen bij ontvangst?

Online bestellingen kunnen alleen vooraf via iDeal betaalt worden. Wil je liever contant betalen? Dan kun je nog steeds gewoon langskomen in onze winkel of aan de kraam.

Is jullie kraam ook gewoon geopend?

Onze kraam op de Smidsbelt is geopend, uiteraard met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. We zorgen voor genoeg ruimte en afstand. Uiteraard willen we zoveel mogelijk de drukte spreiden dus online bestellen is gewenst.

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?

Wij bezorgen in Holten (€ 3 bezorgkosten) en omliggende plaatsen (€ 6 bezorgkosten). Voer tijdens het bestelproces uw postcode in om te zien of we ook op uw adres bezorgen. Bij bestellingen boven de € 50 is het bezorgen in deze plaatsen gratis.

Verschijnt de optie bezorgen niet bij de verzendmethoden? Dan bezorgen we helaas niet op uw adres.

Grotere bestellingen (bijv. zakelijk) kunnen op verzoek ook bezorgd worden in overige plaatsen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0548 – 363 703.

Mijn vraag staat er niet bij (klik hier om contact met ons op te nemen)

Echte Bakker Nijkamp

Inmiddels een ware legende! Bakker Martin Nijkamp scoort voor het 10e jaar op rij een top 3 plaats in de oliebollencompetitie van het Echte Bakkers Gilde. En jij bestelt zijn oliebollen eenvoudig op deze website. Fijne feestdagen!

Contact

Echte Bakker Nijkamp
Dorpstraat 16
7451BT Holten
0548 363 703
Een vraag stellen?

Informatie

KVK 38009059
BTW NL810824000B01
iDEAL

Log in

Winkelmand